From cities A and B, the distance between which is 1200 km, two trains left at the same time towards each other.

From cities A and B, the distance between which is 1200 km, two trains left at the same time towards each other. The train from city A was traveling at a speed of 90 km / h. How fast did the train go from city B if the trains met after 6 hours?

1. Find out how many kilometers one train passed before the meeting.

90 * 6 = 540 kilometers.

2. Let’s calculate what the distance to the meeting of the second is equal to.

1200 – 540 = 660 kilometers.

3. Determine the speed of the train from the city V.

660/6 = 110 kilometers per hour.

Answer: The train from city B was traveling at a speed of 110 kilometers per hour.

One of the components of a person's success in our time is receiving modern high-quality education, mastering the knowledge, skills and abilities necessary for life in society. A person today needs to study almost all his life, mastering everything new and new, acquiring the necessary professional qualities.