# From two cities, the distance between which is 150 km at the same time in the opposite direction

From two cities, the distance between which is 150 km at the same time in the opposite direction, two cars drove the speed of one 75 km / h and the other 85 km / h, what is the distance between them in 2 hours.

The solution of the problem:
1. Let’s determine how many kilometers the first car drove in 2 hours, if its speed is 75 kilometers per hour.
2 * 75 = 150 kilometers
2. In the second step, we find out what distance the second car traveled in two hours.
2 * 85 = 170 kilometers
3. Determine the distance between the cars in two hours.
150 + 170 + 150 = 470 kilometers
Answer: Four hundred and seventy kilometers in two hours there will be a distance between cars.

One of the components of a person's success in our time is receiving modern high-quality education, mastering the knowledge, skills and abilities necessary for life in society. A person today needs to study almost all his life, mastering everything new and new, acquiring the necessary professional qualities.