# From two cities, the distance between which is 560 km, two cars drove towards each other

From two cities, the distance between which is 560 km, two cars drove towards each other at the same time and met in 4 hours. One car was traveling at a speed of 80 km / h. How fast was the other car going?

1. Let’s calculate which way the first car traveled before the meeting, multiplying its speed by the time after which the cars met after departure:
80 * 4 = 320 km.
2. Let’s calculate which way the second car traveled, subtracting from the distance between the cities the path that the first car drove:
560 – 320 = 240 km.
3. If the second car traveled 240 km before the meeting, we find its speed by dividing this distance by 4 hours:
240/4 = 60 km / h.
Answer: the second car was moving at a speed of 60 km / h.

One of the components of a person's success in our time is receiving modern high-quality education, mastering the knowledge, skills and abilities necessary for life in society. A person today needs to study almost all his life, mastering everything new and new, acquiring the necessary professional qualities.