The speed with which the salmon swim is 27 km / h. How far will the salmon swim in 4 hours, if the river speed is 5 km / h.
To find the distance that the salmon will swim in 4 hours, use the formula: L = t * V, where V is the speed and t is the travel time. Since the speed of the salmon is 27 km / h, and the speed of the river is 5 km / h, then: 1) if the salmon swims along the river, its speed is – 27 + 5 = 32 km / h, then the distance that it will swim in 4 hours is : L = 4 * 32 = 128 km. 2) if the salmon swims against the stream of the river, its speed is – 27 – 5 = 22 km / h, then the distance that it will swim in 4 hours is equal to: L = 4 * 22 = 88 km.
One of the components of a person's success in our time is receiving modern high-quality education, mastering the knowledge, skills and abilities necessary for life in society. A person today needs to study almost all his life, mastering everything new and new, acquiring the necessary professional qualities.