# Two buses left at the same time towards each other from two cities, the distance between them is 600 km.

Two buses left at the same time towards each other from two cities, the distance between them is 600 km. speed of 1 bus 56 km / h at what speed did the second bus go if, 3 hours after leaving, the distance between them became 240 km?

1. Find out how many km the first bus traveled in 3 hours:

3 * 56 = 168 km.

2. Let’s determine how many kilometers both buses have traveled:

600 – 240 = 360 km.

3. Let’s calculate how many km the second bus traveled:

360 – 168 = 192 km.

4. Find out how fast the second bus was traveling:

192: 3 = 64 km / h.

Answer: the second bus was traveling at a speed of 64 km / h.

One of the components of a person's success in our time is receiving modern high-quality education, mastering the knowledge, skills and abilities necessary for life in society. A person today needs to study almost all his life, mastering everything new and new, acquiring the necessary professional qualities.