# A pedestrian emerged from village to village at a speed of 4 km / h.

A pedestrian emerged from village to village at a speed of 4 km / h. Two hours later, a cyclist left the village to meet him at a speed of 9 km / h. What is the distance between the village between the village and the village if a pedestrian walked 16 km before the meeting?

The solution of the problem:
1. Let’s find out how many hours a pedestrian traveled sixteen kilometers.
16: 4 = 4 hours
2. Find out how many hours a cyclist was on the road before meeting a pedestrian.
4-2 = 2 hours
3. Find out how many kilometers a cyclist traveled before meeting a pedestrian.
2 * 9 = 18 kilometers
4. Find out what the distance between the village and the village is equal to, if the pedestrian has walked sixteen kilometers to the meeting.
18 + 16 = 34 kilometers
Answer: Thirty-four kilometers is equal to the distance between the village and the village.

One of the components of a person's success in our time is receiving modern high-quality education, mastering the knowledge, skills and abilities necessary for life in society. A person today needs to study almost all his life, mastering everything new and new, acquiring the necessary professional qualities.