# From two villages, the distance between which is 930 km, two buses left towards each other.

**From two villages, the distance between which is 930 km, two buses left towards each other. One traveled 346 km, and the other 62 km less, how far are the buses from each other?**

1. Let’s find what distance the second bus traveled if, according to the problem statement, it traveled 62 km less than the first bus. To do this, we subtract 62 from the path traveled by the first bus.

The second bus passed 346 – 62 = 284 km.

2. Let’s find how many kilometers the buses have approached by summing up the paths they have traveled.

346 + 284 = 630 km

3. Let’s find the distance between the buses at this moment. To do this, subtract the distance traveled by buses from the distance between the villages.

930 – 630 = 300 km

Answer: The distance between buses will be 300 km.