# The boat first sailed along the river for 2 hours at a speed of 24 kilometers per hour, and on patrol for 3 hours

The boat first sailed along the river for 2 hours at a speed of 24 kilometers per hour, and on patrol for 3 hours along the lake at a speed of 4 kilometers less. How many kilometers the boat sailed on the river and on the lake.

1. Let’s determine the distance that the boat covered in the first two hours.
2 * 24 = 48 kilometers.
2. Let’s calculate how many kilometers per hour he covered on the lake, if it is said that his speed was less than 4 kilometers per hour.
24 – 4 = 20 kilometers.
3. Find out the route of the boat on the lake.
3 * 20 = 60 kilometers.
4. Let’s find all the way.
48 + 60 = 108 kilometers.
Answer: The boat covered 108 kilometers in all the time.

One of the components of a person's success in our time is receiving modern high-quality education, mastering the knowledge, skills and abilities necessary for life in society. A person today needs to study almost all his life, mastering everything new and new, acquiring the necessary professional qualities.