# The tourist train travels at a speed of 70 km per hour. The train took 3 hours to the first stop

The tourist train travels at a speed of 70 km per hour. The train took 3 hours to the first stop, and another 2 hours to the second stop. How far from the point of departure was the second stop?

Let’s find how many kilometers the tourist train traveled to the first stop.
70 * 3 = 210 kilometers.
Find how many kilometers the tourist train traveled from the first stop to the second.
70 * 2 = 140 kilometers.
Let’s find out at what distance the second stop was from the point of departure.
210 + 140 = 350 kilometers.
Answer: There was a second stop at a distance of 350 kilometers from the point of departure.

One of the components of a person's success in our time is receiving modern high-quality education, mastering the knowledge, skills and abilities necessary for life in society. A person today needs to study almost all his life, mastering everything new and new, acquiring the necessary professional qualities.