# The train must cover the distance between the cities in 15 hours at a speed of 70 km h. When part of this distance

The train must cover the distance between the cities in 15 hours at a speed of 70 km h. When part of this distance has been covered, it remains to overcome another 350 km. how many hours he spent on the covered part of the journey.

1. Let’s find the distance between cities, if it is known that the train can overcome it in 15 hours, moving at a speed of 70 km per hour.
70 * 15 = 1050 km.
2. Let’s calculate the distance traveled by the train, if it is known that it still has 350 km to go.
1050 – 350 = 700 km.
3. Find out how much time the train spent on passing the covered part of the route.
700/70 = 10 hours.
Answer: The train spent 10 hours to complete the covered part of the route.

One of the components of a person's success in our time is receiving modern high-quality education, mastering the knowledge, skills and abilities necessary for life in society. A person today needs to study almost all his life, mastering everything new and new, acquiring the necessary professional qualities.