Tourists need to cover 67 km. On the first day, they covered 25% of the entire path.

Tourists need to cover 67 km. On the first day, they covered 25% of the entire path. How many kilometers the tourists covered on the second day.

This problem can be solved in two ways.
Method 1.
1. Let’s determine the distance covered by tourists in 1 day:
0.25 * 67 = 16.75 km.
2. Find out how many kilometers are left to overcome in the second day:
67 – 16.75 = 50.25 km.
Answer: 50.25 km.

Method 2.
1. Let’s find out what part of the empty space is left to overcome in the second day:
100% – 25% = 75%.
2. Let’s answer the question of the problem, finding 75% of the length of the entire path:
67 * 0.75 = 50.25 km.
Answer: 50.25 km.

One of the components of a person's success in our time is receiving modern high-quality education, mastering the knowledge, skills and abilities necessary for life in society. A person today needs to study almost all his life, mastering everything new and new, acquiring the necessary professional qualities.